Adresar Zvezdara - Lokacija: Bulbulder

Bulbulder – Živopisno Naselje u Zapadnom Delu Zvezdare.

Bulbulder je naselje koje se smestilo u zapadnom delu opštine Zvezdara, u Beogradu, Srbija. Ovaj kraj se često pogrešno izgovara kao “Bulbuder”, ali je njegovo pravo ime zapravo Bulbulder.

Naselje Bulbulder je smešteno između dve važne beogradske ulice. Sa juga ga ograničava ulica Dimitrija Tucovića, dok ga sa severa okružuje ulica Svetog Nikole. Zahvaljujući svojoj lokaciji, Bulbulder pruža lagan pristup različitim delovima grada, što ga čini atraktivnim mestom za život.

Bulbulder se graniči sa nekoliko različitih naselja, svako sa svojim jedinstvenim karakteristikama. Na jugu je Đeram, naselje poznato po popularnoj pijaci Đeram, gde se prodaju sveži proizvodi. Na zapadu se nalazi Slavujev venac, miran kraj sa prelepim zelenilom. Severozapad Bulbuldera čini Novo groblje, jedno od najvećih i najstarijih beogradskih groblja. Na severu je Zvezdara II, deo opštine Zvezdara, dok se na istoku naselje graniči sa samom Zvezdarom.

Ukupno gledano, Bulbulder je izvanredno mesto za život sa raznovrsnim okruženjem, blizinom mnogih bitnih gradskih tačaka i mogućnostima koje pruža njegova centralna lokacija.

Showing 1 - 6 of 6
Open Now
Cvećara - dekoracije Pahuljica
Dimitrija Tucovića 89, Belgrade, 11050, Bulbulder
Open Now
Osnovna škola "Boško Buha"
Dvadeset prve divizije 31, Belgrade, 11050, Bulbulder
Open Now
Atelje Arhi Beograd
Marka Oreškovića 54, Belgrade, 11050, Bulbulder
Open Now
Mesna zajednica Bulbulder
Dimitrija Tucovića 83, Beograd, Belgrade 11050, Bulbulder
Open Now